ania7 - komentarze |
Harry nam powidział.Z tej Cho to prawdziwy GNOM(jakich jeszcze w ogrodzie Rona nie było !!!Bez obrazy Ron:D).Najpierw chciała sie z nim umuwić ale, on sie nie zgodził.I potem ten goblin zacząłstawiać fochy o tym że żałuje wszystkich chwil spądonych z nim.Na koniec dodała: -Ah! Zapomniałam ty wolisz umawiać sie z tą szlamą !!!-i se poszłą.Ja bym też była zdołowana gdyby mi ktoś tak powiedział.Po opowieści Harrego zapadła cisza gdy w chwile potem do dormitorium chłopców przez okno wleciała Hedwiga z bardzo małym pergaminem u nożki. -o to Hedwiga !-krzyknął Harry.-Jak sie masz??-spytał,ale ona go tylko mocno go dziobnęłą.Ja podeszłam do niej lecz bez skutku,najwyrażniej sie na nas obraziła. -Ron mam do ciebie prozibe czy mogłbyś z łąski swojej wziąć od niej list???-zapytałam. -To list od tego sławnego wariata?? -TAK!!!-krzyknęłam na niego. -oki oki już biore. Hedwiga oddała list,ale teraz żałuje że go wziełam :(.Był on podobnej budowie jak MÓJ LIST !!!! !!!CZEŚĆ!!! Bardzo sie ciesze że u Ciebie w porzątku.Pozdrawiam.Tęschnie!!! WIKTOR Jeśli tak dalej bójdzie to będziemy prowadzić bardzo ciekawą korespądęcje :D |
|
Tak napisali inni: |
24.02.2005 :: 20:00 :: dqp238.neoplus.adsl.tpnet.pl mi jeszcze bardziej |
22.02.2005 :: 17:48 :: chello062179067079.chello.pl rrrrrrrrrrrrrrr Spox podoba mi sie taka korespondencja pozdro for all:*:* |
Talk.pl :: Wróć |